Lato - stawy
Nowy Rok 2016
Nordic - Działkowa
Dzień Pracownika Socjalnego
Wycieczka do Wrocławia
Na polanie
Nordic listopadowy
Rajd rowerowy
Podsumowanie projektu
Rajd do ZOO

Archiwum

Zupa z zielonych ogórków

Grazyna włącz . Opublikowano w Kulinaria

Składniki:

  • 3 ogórki (średniej wielkości),
  • 1 serek topiony naturalny,
  • 1 kostka rosołowa,
  • przyprawy: curry, sól, pieprz biały,
  • śmietana słodka

Wykonanie:

Ogórki ze skórką pokroić na kawałki, gotować 10 min. Zmiksować, dodać resztę składników i ponownie zagotować. Dodać śmietanę. Podawać z groszkiem ptysiowym.

IMG 2673

Logo Projektu

Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej