Lato - stawy
Nowy Rok 2016
Nordic - Działkowa
Dzień Pracownika Socjalnego
Wycieczka do Wrocławia
Na polanie
Nordic listopadowy
Rajd rowerowy
Podsumowanie projektu
Rajd do ZOO

Koktajl zielony

Grazyna włącz . Opublikowano w Kulinaria

Składniki:

  • 2 garście jarmużu
  • 1 banan
  • sok z połowy cytryny
  • maślanka
  • do dekoracji rukola i otręby wielozbożowe

Wykonanie:

Do blendera wkładamy jarmuż, pokrojony banan i sok z cytryny - miksujemy i wykładamy do miski. Następnie wlewamy  

maślankę, mieszamy i rozlewamy do szklaneczek. Dodajemy łyżeczkę otrąb i kilka listków rukoli. Pyszne i zdrowe.

Zdj cie0141

Logo Projektu

Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej