Lato - stawy
Nowy Rok 2016
Dzień Pracownika Socjalnego
Wycieczka do Wrocławia
Na polanie
Nordic listopadowy
Rajd rowerowy
Podsumowanie projektu
Rajd do ZOO
Sfajki1

Archiwum

Krem z dyni

Grazyna włącz . Opublikowano w Kulinaria


Składniki:

1 kg dyni, kostka rosołowa, serek topiony naturalny, sól, biały pieprz, curry, imbir w proszku, odrobina cynamonu.

Wykonanie:

   Dynię pokroić w dużą kostkę i zalać1 litrem wody. Gotować do miękkości dodać pozostałe składniki i przyprawy.Zmiksować i ponownie zagotować.Podawać w bulionówkach z serduszkiem jogurtowym i uśmiechem. Taką pychotkę jadłyśmy w naszym klubie Słoneczny Wiek.

Zdjęcie0021 Zdjęcie0039 copy

Zdjęcie0030

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo Projektu

Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej